Selecteer een pagina

Een goed zicht is onmisbaar bij het kunnen functioneren binnen de maatschappij en is het soms alleen mogelijk om voor het lezen een bril aan te schaffen. Zo een leesbril moet natuurlijk wel over de juiste sterkte beschikken, maar ligt dat voor een leesbril gewoonlijk tussen de +1.00 en +3.00.Het gaat dus om kleine correcties en kan zo een leesbril dus zonder tussenkomst van een opticien aangeschaft worden. Dat biedt de vrijheid om een keuze te maken tussen alle mooie modellen die er te vinden zijn. Handig zijn die, welke door zowel mannen als vrouwen gedragen kunnen worden. Zo kan binnen een huishouding dan gebruik worden gemaakt van één bril. Een leesbril moet altijd bij de hand zijn en zijn modellen die om de nek gedragen kunnen worden, al dan niet met een koord, nog altijd populair. Omdat verreweg de meeste modellen vervaardigd zijn uit kunststof, inclusief de “glazen”, is het duidelijk, dat zo een leesbril niet snel stuk te krijgen is. Het is trouwens een goed idee om leesbril te zetten op plekken waar je het altijd wel nodig zal hebben, zoals op het werk of thuis op het bureau.

NaamSterkte DoelgroepKleurMeer informatie
Icon Eyewear Leesbril+1.50VolwassenenZwart | Zilverkleurig
Magnetische leesbril+1.50Volwassenen Zwart
Trendy Blue Light Leesbril+2.00VolwassenenZwart
Amazotti Set van 3+1.50 Volwassenen Mat zwart
Icon Eyewear Leesbril/NCB303+1.00VolwassenenZwart | Zilverkleurig

Icon Eyewear Leesbril

Een gezondheidsbril moet naast het bieden van verheldering van het zicht, ook nog goed uitzien bij de persoon die er gebruik van zal maken. Voor het ontwerp van de Icon Eyewear Leesbril / NCB303 +1.50 heeft men naast de eenvoud, ook kunnen zorgen voor een bril met een aparte uitstraling. Dat komt mede door de zilveren details en wordt de glazen omgeven door dikke zwarte randen. De glazen zijn uitgevoerd met een sterkte van +1.50 en zijn bovendien ook nog groot. Zo wordt het zicht onder alle hoeken mogelijk en en is het materiaal stevig genoeg om jarenlang van de bril te mogen genieten. De Icon Eyewear Leesbril / NCB303 +1.50 kan door zowel mannen als vrouwen gedragen worden en komt in een opbergzakje. De polycarbonaat lens zorgt ervoor, dat zelfs bij het vallen, de lens niet stuk zal gaan.

Meer informatie & bekijk prijs

Magnetische leesbril

Een leesbril is niet altijd nodig en wordt het gewoonlijk tevoorschijn gehaald wanneer men snel iets moet lezen of van dichtbij wil bekijken. Dat gebeurt vaak wel meerdere keren per dag en gebeurt het daarom wel, dat zo een bril wordt verlegt. Dragen aan een koord is natuurlijk ook een optie, maar is het niet altijd zo leuk om met zo een koord om de nek rond te lopen. Een ware uitkomst wordt er geboden door de Magnetische leesbril – zwart – sterkte +1.5 en is deze uniek door de magnetische sluiting aan de voorzijde. Aan de achterzijde is de bril gesloten in de vorm van een beugel en zorgt deze ervoor, dat de bril aan de nek kan worden gedragen. Zo blijft de bril altijd bij de hand en is er geen kans op het verleggen. Indien de bril opgezet moet worden, moet de voorzijde met behulp van het sterk magneetje worden vastgemaakt en is de bril gereed om gebruikt te worden. Licht van gewicht en vervaardigd uit duurzaam kunststof.

Meer informatie & bekijk prijs

Trendy Blue Light Leesbril

Met onze ogen voor zeker een paar uren(!) per dag achter een scherm, of het nu die van de telefoon is of de computer, is het belangrijk om rekening te houden met de schadelijke blauwe straling. Die zorgt niet alleen voor vermoeide ogen, maar zijn er ook effecten die op lange termijn het zicht kunnen beinvloeden. Een bril die speciaal het blauw licht wegfiltert, is de Trendy Blue Light Leesbril – Computer Bril – Blauw licht filter – zwart – sterkte +2.00. Dat gebeurt allemaal op een effectieve wijze en zal men bij het dragen gelijk merken, dat aan het eind van de dag, de ogen minder zijn belast. Vervaardigd van duurzaam kunststof en past de bril op het gezicht van zowel mannen en vrouwen (unisex). Ook goed voor de kinderen en is het een bril die dus in geen enkel huis mag ontbreken.

Meer informatie & bekijk prijs

 Amazotti Set van 3

Een leesbril zou eigenlijk in elk huis aanwezig moeten zijn en is het een hele hulp wanneer je bij het lezen, snel ernaar kan grijpen. Zo worden de ogen nu eenmaal minder belast en gaat het leesplezier er met stappen op vooruit. Wie de Amazotti Set van 3, Super-lichte Trendy Leesbril – zwart – sterkte +1.50 aanschaft, zal gelijk over 3 stevige leesbrillen beschikken met een sterkte van +1.50. Dat is doorgaans genoeg voor de doorsnee leesbrilgebruiker en kunnen de drie brillen verspreidt door het huis worden klaargezet of worden gebruikt op het werk. Ook meerdere huisgenoten kunnen gebruik maken van de  Amazotti Set van 3, Super-lichte Trendy Leesbril – zwart – sterkte +1.50 en zijn ze vervaardigd uit stevig kunststof. Bovendien weegt zo een bril maar 13 gram en voelt het dus nauwelijks aan, dat je een bril op hebt.

Meer informatie & bekijk prijs

Icon Eyewear Leesbril

Modiues wil iedereen er nu uitzien, ook wanneer er een leesbril opgezet wordt. De Icon Eyewear Leesbril / NCB303 +2.00 voldoet aan de eisen van elke moderne man of vrouw en gaat het hier dus om een leesbril die geschikt is vopor beide sexen (unisex). Een apart tintje wordt gegeven door de metaalaccenten en weet de Icon Eyewear Leesbril / NCB303 +2.00 zich dus van de rest te onderscheiden.  Een groot voordeel vormen ook de grote glazen en biedt de bril zo onder alle omstandigheden voldoende zicht. De kunststofbehuizing is duurzaam en kan de bril na gebruik opgeborgen worden in het speciaal opberghzakje vervaardigd uit zacht materiaal.  Neem deze leesbril dus overal met jou mee en komt deze in een sterkte van + 2.00.

Meer informatie & bekijk prijs