Selecteer een pagina

De gang naar het toilet moet altijd vlot verlopen en zorgt de lage zit in veel gevallen dan wel een drempel om zonder moeite te kunnen zitten of op te staan. Het gebruik van een toiletverhoger is dan wel een aanrader en wordt de zit zo met gemiddeld 10cm verhoogd. Voor het bevestigen zijn er geen aanpassingen nodig en kan met behulp van eenvoudige klemmen, de verhoger aan de pot worden vastgemaakt. Verwijderen van de toiletbril is in de meeste gevallen wel nodig en bevatten de meeste toiletverhoger daarom ook zelf een deksel. Om een comfortabele zit mogelijk te maken, zijn de randen altijd breed uitgevoerd en zijn de openingen er zodanig aangebracht, dat bij het spoelen alles schoon wordt. Bij het schoonmaken van het toilet, is de verhoger snel te verwijderen. Er zijn modellen te krijgen die ook nog een armleuning hebben en zijn er verschillende instellingen voor de hoogte mogelijk. Eventueel kan een toiletverhoger in combinatie met een voetensteun worden gebruikt.

NaamToiletvormGebruikersgewichtInclusief deksel Meer informatie
Drive toiletverhoger ticco 2GStandaard vorm225 kgJa
Toiletverhoger Drive Ticco 2GStandaard vorm 225 kgNee
Drive toiletverhoger tse 120Standaard vorm 120 kgJa
Toiletverhoger Ticco 2GEi vorm225 kgNee
Toiletverhoger TiccoEi vorm-Ja

Drive toiletverhoger ticco 2G

Om naar het toilet te kunnen zonder enige moeite, vooral bij het zitten en opstaan, zal een toiletverhoger altijd wel van te pas komen. De Drive toiletverhoger ticco 2G met deksel – max 225 KG laat zoch eenvoudig bevestigen op alle gangbare modellen toiletpotten en dienen alleen maar twee stelknoppen aan de zijkant van de pot geklemd worden. Opvallend is het maximaal toelaatbaar gewocht die deze verhoger aankan en bedraagt die maar liefst 225 kg. Met het plaatsen van de Drive toiletverhoger ticco 2G met deksel – max 225 KG wordt de pot met 10 cm verhoogt en maakt dat al het verschil uit voor personen die wat slecht ter been zijn. Er is bovendien een deksel aanwezig om na het gebruik de pot dicht te maken voor wat extra hygiene en zijn er twee uitsparingen en zorgen die ervoor, dat al het vocht niet aan de verhoger zelf vast zal blijven. Gelijk na het doorspoelen is de pot dus weer schoon.

Meer informatie & bekijk prijs

Toiletverhoger Drive Ticco 2G

De gang naar het toilet kan soms wel een ware uitdaging zijn wanneer men niet zo goed ter been is en komen de problemen door de lage zit van zo een toilet. Bij het opstaan en het zitten, loopt men dus de kans om de balans te verliezen. De 10 cm die de Toiletverhoger Drive Ticco 2G tweede generatie zonder deksel erbij zet, zorgt ervoor, dat het mogelijk wordt om eindelijk zonder hulp van een begeleider of angst voor uitglijden, naar het toilet kan. De verhoger is bovendien ook nog zelf te plaatsen omdat er maar twee houders aan de weerszijden van de pot geklemd dienen te worden. Ook het verwijderen gaat dus snel en komt dat vooral van te pas bij het schoonmaken van het toilet. Ondanks het licht gewicht, kan deze verhoger tot 135 kg aan. Met twee uitsparingen voor extra hygiene.

Meer informatie & bekijk prijs

Drive toiletverhoger tse 120

De juiste zithouding is van groot belang voor een goede stoelgang en komt de Drive toiletverhoger tse 120 met deksel en armleuningen – hoogte verstelbaar daarom met niet alleen een verhooggedeelte  met 3 instellingen, maar ook twee armleuningen. Zo kan de voor elke gebruiker de juiste zithouding verkregen worden en bieden de armleuningen veel extra steun bij het opstaan en het zitten. Voor de bevestiging moet het origineel toiletdeksel wel worden verwijderd. Geen nood, want de Drive toiletverhoger tse 120 met deksel en armleuningen – hoogte verstelbaar komt met een eigen deksel. Het kunststof waaruit de verhoger is uitgevoerd, is stevig genoeg om een gewicht tot 120 kg te dragen. Vanwege het glad oppervlak en de keurig afgewerkte randen, vormt het schoonmaken geen probleem. De 2 hygienische uitsparingen dragen daar ook aan bij.

Meer informatie & bekijk prijs

Toiletverhoger Ticco 2G zonder Deksel

Een verhoging op het toilet kan altijd goed gebruikt worden voor zij die niet zo goed ter been zijn en is het daarom wel leuk, dat de Toiletverhoger Ticco 2G zonder Deksel zich zo snel laat plaatsen, zonder gereedschap. Door middel van speciale klemmen, wordt de verhoger snel bevestigd en kan het ook voor het schoonmaken van het toilet, verwijderd worden. Dankzij deze verhoger komt de zit 10 cm hoger en kan er maximaal 225 kg op. Dat is vrij hoog en is de Toiletverhoger Ticco 2G zonder Deksel daarom geschikt voor een grote groep gebruikers. Komt met 2 uitsparingen voor hygienisch gebruik en bevat deze versie geen deksel. Met een breedte van 39 cm en de dikke randen, wordt er een comfortabele zit bereikt.

Meer informatie & bekijk prijs

Toiletverhoger Ticco 2G

Met het plaatsen van de Toiletverhoger Ticco 2G met deksel valt het nauwelijks op, dat er een verhoger is geplaatst op het toilet. Dit komt door het strak ontwerp die een goede pasvorm garandeert en is de bevestiging aan de pot ook nog snel gedaan dankzij het systeem met twee klemmen voor de weerszijden. De 2 uitsparingen zorgen voor extra hygiene en wordt ook de schoonmaak zo vereenvoudigd. Bij het plaatsen van de Toiletverhoger Ticco 2G met deksel, wordt de zit met 10 cm verhoogt en zorgt de brede rand voor een comfortabele zit. Omdat bij het plaatsen, het origineel deksel niet meer gebruikt kan worden, komt de Toiletverhoger Ticco 2G met een eigen deksel. Ook dat draagt natuurlijk bij aan wat extra hygiene.

Meer informatie & bekijk prijs